Politika

Predstavljeni kandidati SBB u Gorici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Predstavljeni kandidati SBB u Gorici – Savez za bolju budućnost Fahrudin Radončić održao je   predizborni skup u mjesnoj zajednici Gorica . Listu SBB od 35 kandidata su čitajući biografije predstavili mladi SBB-a Nerma Hamzić i Amar Kubat.

O ciljevima Saveza za bolju budućnost na skupu su govorile kandidatkinje Nasira Šarić, Nermina Kulenović i aktuelna vijećnica i predsjednica Kluba SBB u Gradskom vijeću Zenica Sedžida Beganović-Isaković, i kandidat iz ove MZ Edin Hilić,  popraćen velikim aplauzom i podrškom.  Hilić je istakao da kao mještanin najbolje razumije probleme svih u Gorici.

U ime liste prisutnim se obratio nosilac liste Ekrem Tuka:
–  Sve nas veže jedna ideja i zajednički cilj, a to je bolja budućnost našeg grada. Za kratko vrijeme u vlasti, SBB je pokazao da je moguće stabilizirati odnose na političkoj sceni i to ćemo prenijeti na lokalni nivo gdje do sada nikad nismo bila na vlasti-kazao je nosilac liste Ekrem Tuka.
Skup su osim mještana, podržali i zastupnici SBB –a u Kantonalnoj skupštini Adel Sinanović i Edhem Fejzić, predsjednik Gradskog odbora Ismet Sarajlić,   te predsjendik KO SBB ZDK Nasir Beganović i zastupnik u Parlamentu FBIH. Beganović je istako da je Koalicija s SDA   čvrst dokaz da ćemo zajedničkim snagama život svih učiniti boljim.
SBB Zenica, do sada održao je predizborne skupve i  u mjesnim zajednicama Lašva, Janjići, Poljice i Perin Han.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno