Biznis

Predstavljamo: Step by step

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Centar za strane jezike Step by step A.T. ovaj put prednjači po stručnosti svog nastavnog kadra. Direktorica Amra Travančić-Imširović je još od 2007. godine trener za profesore engleskog jezika, držala je radionice za najstariju izdavačku kuću na svijetu Cambridge University Press. Osim što se dalje usavršavala u Americi i Španiji, te postala specijalista za menadžment nastave engleskog jezika 2013. završivši DELTU Modul 3, 2014. je završila prestižnu DELTU Modul 2 u Cambridge-u u Engleskoj koja se bavi nastavnom praksom.

Cambridge English (ex ESOL) DELTA se smatra ekvivalentom magistarskog studija kao i najvišom nastavnom kvalifikacijom koja se u nastavi engleskog jezika može dobiti.

Pod vodstvom direktorice i ostali profesori u Centru za strane jezike Step by Step A.T. su nedavno položili Cambridge English (ex ESOL) nastavnu kvalifikaciju TKT (Teaching Knowledge Test) kao prvi i jedini u Ze-do kantonu te se svrstali u malobrojne predavače u Bosni i Hercegovini koji posjeduju ovu kvalifikaciju.

TKT koji su njihovi profesori položili se sastoji od 3 modula, prvi modul se bavi samim jezikom, potrebama, vrstama i razlikama polaznika, ispravljanjem grešaka, motivacijom, prezentacijskim tehnikama, procjenom znanja polaznika.

Drugi modul se odnosi na pripremanje nastave, vrste i tipove časova, pristup nastavi, prilagođavanje udžbenika potrebama polaznika, odabir udžbenika i dodatnih materijala za nastavu.

Treći modul se odnosi na menadžment u učionici, davanje povratnih informacija, ispravljanje polaznika i kategorizaciju grešaka te uloge profesora u toku nastave.

U Centru za strane jezike Step by step A.T. ulaganje u kvalitet nastave i same predavače se smatra najbitnijim. Usavršavanjem nastavnog kadra svojim polaznicima pružaju zagarantovanu kvalitetu i svjetske standarde nastave.

Upis je u toku, nastava počinje u februaru 2015. Prijaviti se možete na engleski, njemački, turski, talijanski i francuski u Zenici i Tešnju. Više informacija na www.centar-sbs.com  i 061 246 804



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno