Ljudi

Predstavljamo: Haris Halilović

Haris Halilović
Haris Halilović
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Haris Halilović – Naš igrač iz U-16 selekcije Haris Halilović rođen je 1.5.2001. godine i potpisao je svoj prvi ugovor u životu. Stavio je potpis na vjernost OKK Čeliku. Radi se o jako talentiranom igraču, koji je svestran i može da igra na više pozicija.

Haris je od danas priključen i treninzima seniorskog tima i ovo ljeto će raditi sa određenom grupom igrača pod paskom šefa stručnog štaba Armela Mujakovića.

Ovaj petnaestogodišnjak nije jedini talenat iz loze Halilovića. Naime, Harisov mlađi brat Džan, član je predpionirske selekcije Čelika i isto tako krasi ga svestranost i možemo reći da već u svom uzrastu na parketu pruža zapažene partije. Sretni smo da u našem Klubu imamo tako talentirana 2 mlada igrača a uz to su i braća. Naš stručni štab svakodnevno vrijedno radi i nesebično ulaže svoje znanje i trud u mlade snage našeg Kluba.

Da Harisove igre nisu prošle ne zapažene svjedoči i turnir u francuskom gradu Checy na koji je uz dozvolu Kluba posuđen Školi Košarke Kengur, da pripomogne svojim vršnjacima iz tog tima da što bolje predstave naš grad. Naime, riječ je o Međunarodnom turniru TIAM.

Ovo će biti 11. izdanje ovog turnira, a Kenguri će po 8. put sudjelovati na ovoj velikoj košarkaškoj smotri mladih košarkaša, na kojoj su dva puta bili pobjednici. Turnir je na rasporedu u periodu od 26. do 28. marta 2016. godine, a igra se za dječake rođene 2001/02 godine. Pored domaćih ekipa iz Francuske, na turniru će učestvovati i ekipe iz Hrvatske, Belgije, Slovenije i Burkine Faso. 

Poželimo sretno našim predstavnicima a posebno našem Harisu da u najboljem svjetlu predstavi naš Klub.

Samo Čelik! OKK Čelik

Haris Halilović
Haris Halilović


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno