Ostali sportovi

Predproljetni upis u Taekwondo Akademiju JALE!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ako ste željni dobrog i lijepog druženja, novih prijatelja, vrhunskih rezultata, mi smo pravo mjesto za vas. Dođite i trenirajte sa najboljima, 4 vrhunska licencirana trenera sa preko 100 redovnih učenika u Akademiji.

Naša Akademija djeluje pedagoški, moralno i disciplinovano na sve naše sportiste što nas razlikuje u odnosu na ostale klubove.

Naša Akademija djeluje 22 godine u Zenici i samim tim smo stekli veliko iskustvo u radu sa djecom. Tajne našeg uspjeha učili smo od najboljih.

U 2023. godini napravili smo historijske rezultate za naš Grad Zenicu. Naša dva člana Senad Kadet i Adina juniorka bili su nastupali za reprezentaciju BIH, naš član Senad osvojio je zlatnu medalju na G1 turniru, naš trener JALE položio je crni pojas 6.dan, i na destine medalja kako u našoj državi tako i van nje.

Nalazimo se u obdaništu “Lastavica” na Bilimišću u školi Islamsko pedagoškog fakulteta, svakim radnim danom od 18:00 do 21:30h ili nas možete kontaktirati putem FB stranice Taekwondo Akademija Jale Zenica. Upis važi za djecu od 4+.

U zdravom tijelu je zdrav duh… Dobro nam došli! Trenirajte sa najboljima i uvjerite se.

Kontakt mobitel: 061 153 321 trener JALE



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno