Info

Pravni fakultet UNZE: Konferencija “Međudržavni odnosi i rješavanje međunarodnih sporova u vezi vlasničkog prava, prava mora i granica”

Pravni fakultet UNZE: Konferencija “Međudržavni odnosi i rješavanje međunarodnih sporova u vezi vlasničkog prava, prava mora i granica”  – Pravni fakultet Univerziteta u Zenici u saradnji sa Pravobranilaštvom Bosne i Hercegovine organizuje međunarodnu naučnu konferenciju na temu „Međudržavni odnosi i rješavanje međunarodnih sporova u vezi vlasničkih prava, prava mora i granica.“

Konferencija će se održati 15. i 16. aprila 2019. godine u prostorijama Pravnog fakulteta Univerziteta u Zenici.

Cilj konferencije je upoznavanje javnosti s predmetnom materijom, umrežavanje zajednice pravnih stručnjaka koji mogu pružiti odgovarajuća rješenja za postojeće sporove, te poduzimanje odgovarajućih pravnih radnji od strane nadležnih institucija i donošenja odluka utemeljenih na naučnim i stručnim principima, međunarodnim standardima i pravnoj praksi. Izlagači na konferenciji su domaći i strani eminentni stručnjaci, a široki vremenski prostor za diskusiju omogućava učešće i svima prisutnima.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem