Info

Politehnički fakultet: Javno predavanje Kemala Šanjte na temu “Upravljanje karijerom i očekivanjima u IT” 11. aprila u 11h

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Politehnički fakultet: Javno predavanje Kemala Šanjte na temu “Upravljanje karijerom i očekivanjima u IT” 11. aprila u 11h – Obavještavamo vas da će se u amfiteatru Politehničkog fakulteta Kemal Šanjta (ThousandEyes Dublin)  održati javno predavanje na temu UPRAVLJANJE KARIJEROM I OČEKIVANJIMA U IT.

Predavanje je namijenjeno studentima odsjeka “Softversko inženjerstvo”, ali će biti otvoreno i za druge zainteresovane studente i osoblje Univerziteta u Zenici.

Cilj predavanja je prenošenje bogatih iskustava stečenih radom u korporacijama AmazonFacebookWorkday, ali i start-up kompanijama kao što je ThousandEyes, u kojoj je trenutno zaposlen. Na predavanju ćete moći saznati različite aspekte upravljanja karijerom, šta se očekuje od aplikanata i kako izgleda intervju za posao u velikim IT kompanijama na globalnom tržištu rada.

Kemal Šanjta je inženjer za računarske mreže (Network Engineer) sa višegodišnjim iskustvom u održavanju i inženjeringu nekih od najvećih i najkompleksnijih računarskih mreža u korporacijama kao što su AmazonFacebook i Workday. Diplomirao je kibernetičku sigurnost na National College of Ireland gdje trenutno radi na magistarskoj tezi iz iste oblasti. Živi i radi u Dublinu, Republika Irska.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno