Biznis

Poznato zeničko ime IT scene otvara novu poslovnicu u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Poznato zeničko ime IT scene otvara novu poslovnicu u Zenici – Comp-Expert d.o.o. Zenica je IT firma koja je započela svoje poslovanje prije 15 godina u Zenici na adresi Školska br 2. nudeći kupcima računare i računarsku opremu, kako novu, tako i rabljenu.

Ovih dana na svoj 15. rođendan otvara novu poslovnicu na adresi Školska bb u Metalurg City Centru.  U ponudi je veliki izbor novih i rabljenih laptopa te prateće opreme, novi i rabljeni stolni računari kako za poslovne svrhe tako i za najzahtjevnije korisnike kao što je gaming ili neki drugi vid profesionalne upotrebe.

Svakako je tu posebno bogata ponuda gaming opreme i razne druge računarske periferije, tu su i printeri i prateći potrošni materijal. Posebno bismo istakli bogatu ponudu pametnih satova svih vodećih svjetskih proizvođača, navigacija, mobitela i tableta, prateća oprema kao što su punjači zaštitni silikoni, memorijske kartice i ostalo.

Hit ovog ljeta su svako električni romobili koje možete naći u našoj ponudi (Xiaomi, MS, MeanIT …) Povoljna ponuda pametnih i običnih televizora i raznih drugih tehnoloških gadgeta.

Povodom otvorenja nove poslovnice i rođendana firme Comp-Expert će tokom mjeseca avgusta nagrađivati svoje kupce prigodnim i zanimljivim pokolnima.

Vidimo se!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno