Ljudi

Poznat termin dženaze: Dan nakon Almirove dženaze, u KBZ preminula i njegova supruga Đuma

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Samo dan nakon dženaze Almiru Ibrahimagiću, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Žepča 29. januara, jučer nešto prije 11 sati u Kantonalnoj bolnici Zenica preminula je i njegova supruga Đuma.

-Iz Kantonalne bolnice Zenica Uprava policije MUP-a ZDK je oko 11 sati obavještena da je od posljedica povreda preminula i Đ. I., rođena 1976. godine, saopćeno je Zenicablogu.

Nesreća u mjestu Donje Ravne kod Žepča se dogodila 29. januara oko 17.05 sati. U nesreći su učestvovala dva putnička i dva teretna motorna vozila, javljeno je nakon nesreće.

Almir Ibrahimagić (48) preminuo je na licu mjesta, a njegova supruga je tada prebačena u KBZ sa životno ugrožavajućim povredama. Đuma Ibrahimagić je preminula 2. februara, a dženaza je predviđena za 4. februar.

Dženaza namaz će se klanjati u nedjelju (4. februara) nakon podne namaza u džematu Ljubetovo, a ispratna dova će se proučiti u kući ožalošćene porodice u Talamima.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno