Kultura

Poziv za volontere: Postani dio tima osmog festivala “Ljetne večeri Studio Teatra”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Studio Teatar poziva mlade od 16 do 26 godina da se prijave i postanu dio kreativnog volonterskog tima 8. Međunarodnog teatarskog festivala  Ljetne večeri Studio Teatra. Ako ste ambiciozni, komunikativni, želite raditi sa uigranim festivalskim timom i volite teatar, ovo je jedinstvena prilika da postanete dio najljepše teatarske priče pod vedrim nebom.

Poziv je otvoren sedam dana, odnosno do 19. juna 2024. godine do kada svi zainteresovani trebaju ispuniti aplikacijski obrazac koji se nalazi na web stranici Studio Teatra:  www.studioteatar.com/postani-dio-tima-8-festivala-ljetne-veceri-studio-teatra/

Najboljih deset prijavljenih bit će dio kreativnog tima ovogodišnjeg festivala.

Festival Ljetne večeri Studio Teatra održat će se od 03. do 07. jula 2024. godine u Zenici, kada će publika imati priliku da gleda neke od najboljih regionalnih i bosanskohercegovačkih predstava.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno