Zabava

Poziv za volontere: Dječiji film festival Zenica

Poziv za volontere: Dječiji film festival Zenica – Multiplex “Ekran” Zenica od 13. do 20. septembra organizuje šesti po redu Dječiji film festival, najveću filmsku smotru za mališane u BiH.

Naime,  za sedam dana bit će prikazano ukupno 16 filmova od čega 6 premijera uz organizaciju velikog broja igraonica i radionica za najmlađe po čemu je ovaj festival itekako prepoznatljiv.  Imajući u vidu navedeno, direkcija festivala poziva sve zainteresovane da se prijave i postanu dio volonterskog tima, a dovoljno je da svoju kraću biografiju (CV) proslijede na e-mail [email protected].

Dječiji film festival je odlična prilika za studente i srednjoškolce da pokažu svoju kreativnost, ali i učestvuju  u svim organizacionim aspektima festivala.  Program VI Dječijeg film festivala moguće je preuzeti na LINKU http://bit.ly/2PgOQtQ.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem