Zabava

NAJAVA: novi filmovi u programu Multiplex Ekrana Zenica

NAJAVA: novi filmovi u programu Multiplex Ekrana Zenica – Multiplex „Ekran“ Zenica će i naredne sedmice svojoj publici ponuditi bogat i žanrovski različit filmski sadržaj.  Publika će uživati u dva nova filma i jednoj svjetskoj pretpremijeri, te u projekcijama novog Tarantinovog hita „Bilo jednom Holivudu“ kao i u akcijskom spektaklu „Paklene ulice“. Na programu je i animirana avantura „Angry Birds 2“, što će svakako biti osličan povod da mališani prije početka školske godine uživaju u ugodnom ambijentu Family centra Ekran.

PAD ANĐELA

Naime, riječ je o trećem nastavku  filmske franšize koja je započela Padom Olimpa i nastavila se Padom Londona s Gerardom Butlerom i oskarovcem Morganom Freemanom u glavnim ulogama.U ovom je nastavku agentu Banningu namješten pokušaj atentata na predsjednika iz čega će morati izvući vlastitu agenciju i FBI dok pokušava otkriti stvarnu prijetnju.Ostale uloge tumače Piper Perabo, Lance Reddick, Jada Pinkett Smith, Tim Blake Nelson i mnogi drugi.

Film je na programu od 18:00 i 20:15 sati.

VELIKO PUTOVANJE

Ova zabavna avantura je  nastala po kreaciji  scenarista Madagaskara i animatora filma Konferencija životinja. Nevjerojatna priča počinje kada roda zabunom dostavi bebu pandu na krivu adresu. Roda jednostavno zamjeni adresu porodice pandi s porodicom medvjeda. I tada medo koji sve u životu radi na ispravan način, odluči organizirati ekspediciju kako bi bebu dostavio njezinoj pravoj obitelji.

Svjetska pretpremijera

Hvaljeni hit ONO iz 2017. pomeo je kino blagajne i zaradio više od 700 milijuna dolara diljem svijeta, redefinirao žanr, postao dio opće kulture i postao horor film s najvećom zaradom u povijesti. Kako se zlo ponovno vraća svakih 27 godina u grad Derry, Main, ONO DRUGO POGLAVLJE spaja likove koji su otišli svojim putem nakon gotovo tri desetljeća.

Filmski raspored i termine igranja moguće je preuzeti na: http://bit.ly/2L2yeln, a sve informacije kao i rezervacije ulaznica moguće je izvršiti na broj telefona: 032 407 518, svakim radnim danom poslije 17h, a vikendom tokom cijeloga dana.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem