Zenica

Poziv za nevladine organizacije za “Zenica OCD Webzine 2019”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Poziv za nevladine organizacije za “Zenica OCD Webzine 2019” – Veliko nam je zadovoljstvo pozvati Vas u ime neformalne koalicije za borbu protiv mržnje sa područja grada Zenica „Positive Tolerance“,a uz svesrdnu podršku grada Zenica i Misije OSCE u BiH, da učestvujete i podržite izradu kvartalnog elektronskog magazina„Zenica OCD Webzine 2019“.

Koalicija „Positive Tolerance“ pokreće izradu „Zenica OCD Webzine 2019“s ciljem promocije saradnje između udruženja i jačanja društvene povezanosti u gradu Zenica. Nadamo se da će ovaj mali korak u tome smjeru biti poticaj za uspostavljanje i održavanje brojnijih, snažnijih i kvalitetnijih vezai odnosa među svim segmentima civilnog društva u našem gradu.

Sva zainteresovana udruženja mogu dostaviti osnovne podatke o udruženju, području djelovanja, najznačajnijim realiziranim projektima i onim čija je realizacija u toku, putem upitnika koji se nalazi na sljedećem linku:

Koalicija „Positive Tolerance“ je osnovana 20. aprila 2017. godine i okuplja udruženja: Budimo prijatelji, Centar za mlade „INPUT“, Centar ženskih prava, Forum građana, Lotos, Naša djeca, Savez izviđača grada Zenice, Učitelji bez granica, Kam, Extreme Bosna service Zenica i Priroda i društvo. Svrha postojanja koalicije „Positive Tolerance“ jeste osnaživanje i promovisanje društvene povezanosti u gradu Zenica.

Period popunjavanja upitnika je četrnaest (14) dana od dana objavljivanja.
U prilogu je online  OBRAZAC – https://forms.gle/pLZdygetmkTxCqdA6



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno