Nogomet

Poziv: prezentacija i panel diskusija zainteresovanih ulagača za investiranje u NK Čelik

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Poziv: prezentacija i panel diskusija zainteresovanih ulagača za investiranje u NK Čelik – Slijedom posjete Gradu Zenica i obavljenim razgovorima sa gradonačelnikom Fuadom Kasumovićem o investiranju u NK Čelik i spas ovog kluba, obavještavamo vas da zainteresovani investitori iz Turske i Katara imaju ozbiljne namjere kada su u pitanju ulaganja u zenički klub.

To potvrđuje i činjenica da su investitori na stalnoj vezi sa gradonačelnikom Kasumovićem s ciljem hitnog sastanka na temu NK Čelik. Prema ranije izrečenom javnom mišljenju gradonačelnika Kasumovića, Čelik je brend Grada, pripada svim građanima i njegova je želja da o sudbini kluba odlučuju, kako članovi Skupštine i Uprave kluba, tako i drugi kojima je NK Čelik u srcu.

S tim u vezi i odlukom da sve u radu Gradske uprave bude transparentno, gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović odlučio je da grupa ulagača čiji pravni tim u ponedjeljak dolazi u Zenicu, isti dan, 25.09.2017. godine u velikoj sali Grada Zenica s početkom u 16:00 sati održi sastanak i prezentaciju na temu NK Čelik.

Pozivamo članove Skupštine, Nadzornog i Upravnog odbora NK Čelik, predstavnike Sportskog saveza Grada Zenica, drugih sportskih udruženja, bivše i sadašnje članove Čelika, navijače, trenere, UG Robijaši, Neformalnu grupu građana „Za Čelik“ i sve druge da prisustvuju ovom sastanku, učestvuju u panel diskusiji i daju svoje prijedloge za iznalaženje najboljeg rješenja za NK Čelik.

Nadamo se da ćete se odazvati ovom pozivu i o svemu obavijestiti javnost.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno