Info

Poziv na javnu raspravu o Zakonu o porezu na dohodak, Zakonu o doprinosima i Zakonu o porezu na dobit

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Poziv na javnu raspravu o Zakonu o porezu na dohodak, Zakonu o doprinosima i Zakonu o porezu na dobit – Polazeći od izraženih interesa za razmjenom mišljenja, primjedbi, informacija, te potrebe da se ukaže na važnost donošenja provodivih, fleksibilnih i optimalno prihvatljivih zakona, Udruženje poslodavaca FBiH, Privredna komora FBiH, Vijeće stranih investitora i Privredno udruženje predstavništva njemačke privrede u BiH 31. oktobra 2017. godine organizuju javnu raspravu o Zakonu o porezu na dohodak, Zakonu o doprinosima i Zakonu o porezu na dobit.

Raspravaće se održati 31. oktobra 2017. godine u sali Općine Tešanj (Trg Alije Izetbegovića 1), u 10:30 sati, te isti dan u ArcelorMittalu Zenica (Bulevar Kralja Tvrtka I, broj 17), u 13:30 sati.

Riječ je o vjerovatno najvažnijim zakonima za radnike i kompletnu privredu u FBiH, te će na javnoj raspravi efekte primjene prijedloga navedenih zakona prezentirati predstavnici organizatora uz aktivno sudjelovanje predstavnika Ministarstva finansija FBiH, a kako bi se omogućila što šira uključenost zainteresovanih strana, očekuje se prisustvo oko 50 privrednika iz Unsko-sanskog kantona.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno