Naše

Poziv ljudima u potrebi za lijekom

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Braća Petrović, Ivan i Andrija, pozivaju sve prijatelje, sugrađane i zemljake, da ih je kćerka rahmetli Amira Halilovića obavijestila nas da je po preseljenju njenog oca na bolji svijet ostalo 20 ispravnih neiskorištenih doza terapija XGEVA, u novčanoj vrijednosti od oko 14.000,00 KM.
S obzirom da su ove doze lijeka nabavljene u okviru akcija pomoći Amiru od strane mnogobrojnih dobrih ljudi, u organizaciji braće Petrović, Amir im je još za života ostavio u amanet da se iste poklone nekome kome su HITNO potrebne u borbi za život protiv opakog raka, ukoliko on ne uspije preživjeti. Na našu vječnu tugu, Amir nije uspio.
“S najboljom namjerom da u pomen i čast našeg nikad prežaljenog brata Amira učinimo još jedno plemenito djelo, ovim putem pozivamo sve vas da nam pomognete u pronalasku takve osobe, kojoj bi donirali preostale terapije. Prijaviti se možete sami ili predložiti nekoga za koga znate da je u stanju HITNE potrebe za ovim lijekom, ako nije u mogućnosti učiniti to sam i to ostavljanjem poruka u komentarima ove objave ili na kontakt brojeve telefona mene ili brata: 060 302 8834 (Ivan) i 061 068 428 (Andrija) u vidu Viber poruka.
Da bismo spriječili svaku zloupotrebu ove donacije i uspjeli da dođe u prave ruke, svaka osoba koja nam se prijavi ili koju predložite mora posjedovati originalni dokument izdat od strane ovlaštenog ljekarskog konzilija, kojim se preporučuje liječenje terapijom XGEVA, dokaz da troškovi nabavke istog lijeka nisu pokriveni od strane nadležnog fonda zdravstvenog osiguranja, te dokaze na osnovu kojih se može utvrditi da takva osoba nema materijalne uvjete za nabavku iz vlastitih sredstava.
O osobi, kojoj će se donirati doze ovog lijeka, sve vas ćemo odmah obavijestiti javnim i transparentnim objavljivanjem cjelokupne dokumentacije, kojom se dokazuje da je takva osoba u stanju HITNE potrebe za liječenjem XGEVA terapijom bez trenutne pokrivenosti troškova od strane nadležnog fonda i u materijalnoj nemogućnosti da sama snosi finansiranje takvog liječenja.
Molimo da dijelite ovu objavu, kako bismo zajedničkim snagama pronašli odgovarajuću osobu i pomogli u spašavanju nečijeg života” – ističu braća Petrović.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno