Ljudi

Potvrđeno: Ajdin Žigonja putuje 6. januara na sedmu operaciju u Tursku

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Potvrđeno: Ajdin Žigonja putuje 6. januara na sedmu operaciju u Tursku – Dragi prijatelji i dobri ljudi želim da vas obavjestim da smo evo dobili odgovor sa klinike, da smo već kupili karte i rezervirali hotel tako da mi ako Bog da putujemo 06.01.2017 u 11:55 sa Sarajevskog aerodroma, napisao nam je Elvis Žigonja, otac malenog herija Ajdina – Ajde.

Prijem na kliniku je 09.01.2017 u 09:00 gdije će se uraditi svi predoperativni tretmani i datum operacije bi trebali saznati nakon toga. Mi i ovaj put idemo u punom sastavu (Ajdin, Emin, Džzenana i ja), jer ne želimo pored tamo sekirancije koja će biti oko Ajdina da još mislimo i na Emina koji je daleko od nas. Ono sto je sigurno, a to je da ostajemo najmanje tri sedmice, a o eventualnom povratku ranije ili kasnije ćemo vas obavještavati, kazao nam je Elvis.

Dodao je i da se oni trebaju spremati fizički, a Ajdina čuvati fizički od prehlada – ovo će Ajdinu biti sedma operacija!

-Operacija će biti jako komplicirana i zahtijevna na sto su nas već upozorili, stoga su nam podvukli da ga čuvamo svake prehlade. Već su krenule duge noći i nesanica, razgovor sa našim Ajdom kojem pokušavamo objasniti šta ga čeka, pitanja je mnogo sa njegove strane, na žalost jako malo odgovora mu možemo ponuditi, ali uz Allahovu pomoć u koju i on sam vjeruje mi se nadamo najboljem, kazao nam je Elvis.

Porodica Žigonja je najavila da će nas o svemu obavještavati, “jer to je najmanje što mogu uradi za sve onie koji su uz porodicu Žigonja bili svo vrijeme, finansijski ili moralno”.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno