Zenica

Potpisan sporazum o saradnji između Univerziteta u Zenici i kompanije Eastern Mining

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U Rektoratu Univerziteta u Zenici upriličeno potpisivanje Sporazuma o stručnoj i naučnoj saradnji između Univerziteta u Zenici i Eastern Mininig d.o.o. Vareš. Sporazum su potpisali prof.dr.sc. Jusuf Duraković, rektor  Univerziteta i gosp. Alem Logo, izvršni direktor Easter Mining-a.

Ovim Sporazumom definirana je saradnja u izvođenju zajedničkih naučnoistraživačkih  programa i projekata i zajednički nastup prema fondovima za finansiranje naučnih istraživanja, izvođenje zajedničke terenske nastave i stručne prakse, izvođenje zajedničkih poslova na izradi elaborata, studija, saradnja pri izradi diplomskih radova i disertacija, saradnja između laboratorija, zajedničko organiziranje skupova, stipendiranje najboljih studenata i sponzoriranje studentskih aktivnosti.

Osim toga potpisan je i poseban sporazum između Mašinskog fakulteta Univerziteta u Zenici i Eastern Mininig d.o.o., a koji je u ime fakulteta potpisao dekan prof.dr.sc. Ibrahim Plančić.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno