Info

Postani lider uz AIESEC

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Postani lider uz AIESEC – Dosta ti je da vrijeme samo prolazi i ništa se ne dešava?

AIESEC te poziva na avanturu života!

Uz AIESEC nauči da pišeš i realizuješ projekte, stekni vještine prezentovanja i javnog nastupa i prijatelje za čitav život.

AIESEC je najveća omladinska organizacija na svijetu, predvođena od strane mladih i ima za cilj razvoj liderskih vještina kroz međunarodne volonterske razmjene i stručne prakse. U Bosni i Hercegovini AIESEC postoji od 1953. godine, a danas broji preko 130 članova u pet lokalnih kancelarija: Sarajevo, Banja Luka, Mostar, Zenica i Tuzla.

Mi promovišemo i pružamo praktična, globalna i samoinicirajuća iskustva mladim ljudima širom svijeta. Mi im omogućavamo da vide svijet, naprave pozitivnu promjenu i otkriju šta je to što im je zapravo bitno.

„AIESEC u Bosni i Hercegovini“ ima 2 produkta kao vrste međunarodnih razmjena i to su: volonterska praksa(Global Volunteer) i stručna praksa(Global Talent) koje promoviše i organizuje za mlade ljude u preko 120 zemalja svijeta.

AIESEC svoju misiju i viziju buđenja liderstva u mladim ljudima širom svijeta, kao i očuvanje mira u svijetu, ispunjava kroz mnoge događaje koje organizuje tokom cijele godine. Posebno ističemo Business Skills Academy i Youth Speak Forum. Business Skills Academy je radionica poslovnih vjestina gdje mladi mogu dobiti savjete od predstavnika najvećih kompanija u BiH o pisanju CV-a, motivacionog pisma, o poslovnoj komunikaciji, o vještinama pregovaranja, intervjuu i svim drugim stavkama koje su neophodne za uspješan izlazak na tržište rada. Youth Speak Forum okuplja mlade ljude širom Bosne i Hercegovine, koji imaju priliku da izraze svoje mišljenje kao i da čuju priče o uspjesima i iskustvima  govornika.

Više o organizaciji na: www.aiesec.ba

Nove članove primamo u Sarajevu, Banja Luci, Mostaru, Zenici i Tuzli.

Prijavi se  do 30. juna i razvij liderske vjštine.

Link za prijave: bit.ly/aiesec-regrutacije2020



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno