Nogomet

Posljednje ovogodišnje kolo Premijer lige

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Posljednje ovogodišnje kolo Premijer lige – Utakmicama 18. kola koje se igraju tokom vikenda bit će spuštena zavjesa na jesenji dio prvenstva BHT Premijer lige Bosne i Hercegovine.  Šest mečeva bit će odigrano u subotu, dok se dva susreta igraju u nedjelju.

Derbi kola igra se u nedjelju. Na Pecari će snage odmjeriti Široki Brijeg i Sarajevo. Glavni arbitar ovog meča bit će Dragan Skakić iz Gradiške. FK Sloboda, lider premijerligaške tabele, u Tuzli dočekuje ekipu Slavije. Pravdu na Tušnju dijelit će Ognjen Valjić iz Banja Luke.

U posljednjem kolu jesenjeg dijela prvenstva čeka nas još nekoliko zanimljivih duela. Drugoplasirani Zrinjski će gostovati na uvijek neugodnoj Piroti, Željezničar će na Grbavici dočekati Vitez, a Olimpic će protiv Rudar Prijedora pokušati da se probudi iz zimskog sna.

Otpisana Drina dočekuje Čelik, a Velež, koji je sve bliže ispadanju, u Vrapčićima čeka Radnik, koji ove sezone ne zna za gostujući poraz. Mladost će u Doboj Kaknju igrati sa Borcem. Više o Čelikovom gostovanju u Zvorniku PROČITAJTE OVDJE.

Raspored utakmica 17. kola Premijer lige BiH:

Subota 13 h
Sloboda – Slavija
Travnik Zrinjski
Drina – Čelik
Olimpic – Rudar Prijedor
Mladost DK – Borac
Velež – Radnik
Nedjelja 13 h
Široki Brijeg – Sarajevo
Željezničar – Vitez



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno