Zabava

Posljednja petnaesta knjiga – Psići na zadatku je na kioscima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

I sa petnaestom knjigom, stižemo do kraja još jedne kolekcije. Nadamo se da ste sa svojom dječicom uživali u čitanju avantura omiljenih psića i da su vam knjige donijele mnoštvo radosti i lijepih zajedničkih trenutaka. Priče ispunjene zabavom, smijehom i prijateljstvom su uvijek dobra opcija za kvalitetno zajedničko vrijeme!

U petnaestoj knjizi, „Psići pobjednici“, psići jedva čekaju sportski dan, ali nailaze na nenadane prepreke. Morat će dati sve od sebe kako bi se takmičenje održalo! Petnaestu knjigu potražite na kioscima.

Ukoliko niste uspjeli sakupiti cijelu kolekciju, još uvijek nije kasno da je dopunite. Knjige su dostupne još određeno vrijeme za narudžbu putem www.tropik.ba (sa dostavom u cijeloj Bosni i Hercegovini) i u Tropik Gifts & Games radnjama (Sarajevo, Zenica, Tuzla, Banja Luka).



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno