Info

Posjeta porodicama Delića i Alagića

Minstarstvo za boračka pitanja
Minstarstvo za boračka pitanja

Posjeta porodicama Delića i Alagića- U organizaciji Saveza ratnih vojnih invalida Zeničko – dobojskog kantona a povodom obilježavanja 23.godišnjice formiranja 3.Korpusa Armije Republike Bosne i Hercegovine, ministar Ministarstva za boračka pitanja Fahrudin Čolaković i predstavnici boračkih udruženja obišli su porodice rahmetli generala Rasima Delića i Mehmeda Alagića.

U subotu (21.11.2015 godine) delegacija boračkih udruženja i ministar boravili su u Sanskom Mostu gdje su, osim posjete porodici rahmetli brigadnog generala Mehmeda Alagića, proučili fatihu i položili cvijeće na njegov mezar.

U četvrtak (26.11.2015.godine) delegacija boračkih udruženja i ministar posjetili su porodicu general pukovnika Rasima Delića u Visokom, nakon čega su proučili fatihu i položili cvijeće na njegov mezar kao i na mezar prvog Predsjednika rahmetli Alije Izetbegovića na mezarju Kovači u Sarajevu.
Minstarstvo za boračka pitanja

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem