Zenica

Posjeta Organizacije porodica šehida i poginulih boraca Novi Grad Sarajevo

Posjeta Organizacije porodica šehida i poginulih boraca Novi Grad Sarajevo  – Kako Organizacija porodica šehida i poginulih boraca ,,Zlatni ljiljan” Grada Zenica u planu rada ima posjete gradovima zahvaćenim ratnim stradanjima ’92 do ’95 godine, tako i ostale Organizacije porodica šehida i poginulih boraca u čitavoj Bosni i Hercegovini imaju u svom radu posjete gradovima zahvaćenim ratnim stradanjima ’92 do ’95 godine.

Danas su naš Grad Zenicu i Organizaciju posjetili članovi porodica šehida i poginulih boraca Novi Grad, Sarajevo, zajedno sa svojom Predsjednicom Eminom Viteškić.

Položili smo cvijeće na Kameni spavač, gdje nam se pridružio i General gospodin Sakib Mahmuljin. Porodicama su se obratili General Mahmuljin i gospođe Emina i gospođa Nihada sa sadržajnim i bitnim poukama, a to su, da nikad se ne stidimo što smo porodice šehida i da se borimo za svoja prava, jer ukoliko mi ne budemo govorili niko neće za nas se borit. Naši šehidi nisu uzalud svoje živote dali. Kako su se oni borili za nezavisnost naše Bosne i Hercegovine, tako i mi trebamo se borit da oni nikad ne budu zaboravljeni i da svoje živote nisu uzalud dali.

Organizacija porodica šehida i poginulih boraca ,,Zlatni ljiljan” Grada Zenice će nastaviti sa ovakvim planom rada, gdje ćemo biti domaćini Organizacijama porodica šehida i poginulih boraca iz čitave Bosne i Hercegovine, jer naša bol i gubitak je isti. Nas drže bijeli nišani diljem Bosne i Hercegovine. U prilogu Vam šaljem nekoliko fotografija.

S poštovanjem,

Predsjednica Nihada Husejnagić

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem