Info

Posjeta britanskog ambasadora ZDK

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Posjeta britanskog ambasadora ZDK – Danas je Nj.E. ambasador Velike Britanije, Edward Ferguson, posjetio Zeničko-dobojski kanton i sastao se sa Miralemom Galijaševićem, premijerom Zeničko-dobojskog kantona i načelnikom Općine Maglaj.

Na sastanku se razgovaralo, osim o aktuelnim političkim pitanjima, i o pitanjima vezanim za projekat kompanije BBM na otvaranju i eksploataciji rudnika“Brezovi Dani“ u općini Maglaj.

Premijer je NJ.E . ambasadora Fergusona upoznao i sa stanjem privrede na području Zeničko-dobojskog kantona, pozitivnim trendovima u zapošljavanju te izvozom u kojem je ovaj kanton lider u BiH.

Nj.E. Edward Ferguson je izrazio zadovoljstvo zbog informacije koju je čuo od premijera Galijaševića o namjeri da se realizuje projekat utopljavanja zgrade KBZ i čestitao premijeru na stabilizaciji budžeta Zeničko-dobojskog kantona.

Press služba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno