Zenica

Posjeta ambasadora Republike Turske Asocijaciji Mostovi Prijateljstva BiH u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Danas je u Zenici ambasador Republike Turske-Sadık Babür Girgin imao nekoliko protokolarnih posjeta. Ambasador je danas posjetio sjedište Gradske Uprave Zenica i susreo se sa gradonačelnikom Zenice i posjetio je sjedište ZDK i susreo se sa premijerom Vlade ZDK.
Velika čast i zadovoljstvo nam je bilo što je ambasador Republike Turske sa svojim saradnicima posjetio i udruženje Asocijacija Mostovi Prijateljstva BiH-Zenica i na taj način pokazao da cijeni i poštuje naš dugogodišnji predani rad na jačanju prijateljskih veza između Republike Turske i Bosne i Hercegovine. Prije nekoliko sedmica je delegacija Mostova Prijateljstva posjetila ambasadu Republike Turske i susrela se sa ambasadorom Sadık Babür Girgin.
U prijatnom i srdačnom prijateljskom razgovoru sa ambasadorom kojem su prisustvovali članovi i prijatelji naše organizacije dogovorili smo nastavak saradnje i realizaciju zajedničkih aktivnosti.
Ambasador Sadık Babür Girgin je iskusan i sposoban diplomata, odličan poznavaoc prilika u BiH i regiji. Uvjereni smo da će ambasador Sadık Babür Girgin dati veliki doprinos u jačanju saradnje dvije prijateljske države na svim poljima.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno