Zabava

Poruka sugrađanina Tomislava Kašljevića: Zenica, oka moga

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dragi Zeničani, ma gdje god se nalazili,
većina vas, kao i ja, manje ili više udaljeni smo od našeg grada, adrese su nam po cijelom svijetu. Ipak vjerujem da svi često prebiremo po uspomenama, djetinjstvu, odrastanju…. Ja, baveći se poslom producenta i organizatora koncerata i pozorišnih predstava na prostorima bivše nam države, kad god sam u prilici realiziram neke koncerte i u Zenici. Prije nekoliko mjeseci došao sam na ideju da “napravim” jedan koncert u zeničkom pozorištu koji bi mogli da prate svi zainteresirani, bez obzira na mjesto stanovanja.

Virtualni koncert… da pojednostavim – za one koji se prvi put susreću s ovim, to je direktan prijenos koncerta u realnom vremenu, dakle sve što gledaju Zeničani u dvorani BNP-a tu večer, 19. 3. 21 s početkom u 19.30 sati, u istom trenutku može gledati bilo ko od vas. Kupovinom ulaznice od cca 10 eura dobit ćete link na vašu email adresu (kao sto pri kupovini obične karte dobijete scan karte, tako ovdje umjesto karte dobijete link). Na dan koncerta, koji minut prije početka prijenosa, kliknete na link te započinjete sa gledanjem na vašem laptopu/mobitelu/smart tv-u/tabletu, ma gdje god poželite! Jedino što vam je potrebno je internet veza i uređaj na kojem ćete pratiti koncert.

Odlučio sam se da koncert bude svojevrstan presjek zeničke muzičke scene, dakle nešto što bi nas podsjetilo na neka lijepa vremena. Saša Domuz, gitarista i vokal predvodi grupu TAXI BEND, Kemo Ključanin je s grupom GONG, a slušat ćete i možda najuspješniju zeničku grupu NEMOGUĆE VRUĆE. Kralj zeničkih žurki i kafanskih druženja, akustičar Hišam-Hiso Jusufović također je gost na koncertu. Osnivač Omladinskog hora Zenica, Milenko Karović, dirigirat će ovim reprezentativnim horom, a poseban gost s gitarom je u povijesti najuspješniji zenički umjetnik, Edin Karamazov. Naš sugrađanin koji je snimio svjetski poznati album /uz svjetsku turneju/ sa legendarnim Stingom. Voditelji su Tarik Filipović, najpoznatiji Zeničanin u široj regiji, poznato glumačko i tv lice, te još jedna zenička legenda, novinar, voditelj, pisac Josip Dujmović. Nadam se da je ovo dovoljno da vas zainteresiram da se priključite ovom projektu. Cijena virtualne ulaznice /lozinke/ služi tek da bi se pokrili visoki troškovi organizacije, prijenosa i realizacije.
Ovo je kopirana poveznica preko koje direktno dolazite na stranicu na kojoj kupujete ulaznice: https://www.entrio.hr/event/zenica-oka-moga-8799

Vaš Tomislav Kašljević



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno