Zabava

Ekskluzivni sadržaji u Telemach video klubu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ovog marta ne smijete propustiti osvježenje koje donose novi naslovi u našem Video klubu- Aleksandar od Jugoslavije, Gospodar prstenova & Hobit i Capone.

Ljubitelji jedne od najuticajnijih filmskih trilogija ikada, Gospodar prstenova & Hobit, od 1.3. u HBO OD katalogu moći će da gledaju kompletnu kolekciju filmova iz ove franšize: Prstenova družina, Dvije kule i Povratak kralja, kao i sva tri filma Hobit: Neočekivano putovanje, Smaugova pustoš i Bitka pet vojski, uz dodatak produženih verzija.

Od 12.3. samo u Telemach Video klubu možete da bindžujete seriju Aleksandar od Jugoslavije reditelja i scenariste Zdravka Šotre. Serija od 15 epizoda počinje sa emitovanjem 15.3. na Nova S. Kralja Aleksandra tumači Ljubomir Bulajić, a kraljicu Mariju Tamara Aleksić. U sjajnoj glumačkoj ekipi nalaze se još i Irfan Mensur, Petar Strugar, Branislav Lečić, Žarko Laušević, Voja Brajović, Nikola Kojo, Sloboda Mićalović, Nataša Ninković, Anica Dobra i mnogi drugi.

Blockbuster Capone od 22.3. biće dostupan u okviru kataloga CineStar Premiere Plus. Nakon što je odslužio 11 godina zatvora zbog utaje poreza, ozloglašeni mafijaš Alfonso “Al” Capone (Tom Hardy) vraća se luksuznom životu sa suprugom Mae (Linda Cardellini), ali ni tamo ne pronalazi mir.

Najbolji filmovi i serije čekaju vas samo u Telemach Video klubu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno