Zenica

Portreti Zmajeva: humanitarna izložba u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nogometni savez BiH i autori portreta naših Zmajeva, akademski slikari Adin Hebib i Samir Hadžbić, nastavili su akciju pomoći za izgradnju kuće za roditelje djece oboljele od karcinoma, koja se gradi u Sarajevu. U sklopu tog projekta organizovan je nastavak aukcije portreta naših reprezentativaca u Hotelu Dubrovnik u Zenici, sa ciljem prikupljanja sredstava za ovu humanu akciju. Postavka se od jučer nalazi u poslovnom dijelu Hotela Dubrovnik i trajat će do završetka utakmice sa Velsom.

Za srijedu u 12 sati predviđena je posjeta reprezentativaca sa stručnim štabom reprezentacije i predstavnicima NSBIH, kao i autora portreta. Iz Saveza pozivaju sve ljude dobre volje, prijatelje sporta, sponzore i partnere da učestvuju u ovoj akciji i podrže je shodno svojim mogućnostima. “Također, pozivamo i sve druge koji vole i sport i umjetnost, kao i medije, da svojim prisutvom uveličaju ovu akciju i daju joj punu pažnju i podršku. Po završetku kompletne akcije, NSBIH i autori će javno prezentovati ostvareni prihod od akcije i uplatiti ga na račun nosioca aktivnosti gradnje”, navedeno je iz Saveza. (Klix)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno