Naše

Porodica prijavila nestanak 26-godišnjeg Zeničanina Muhameda Šišića, mole sugrađane za pomoć

Muhamed Šišić (26) iz Zenice nestao je u četvrtak, a njegov brat Samir poziva sve one koji imaju informaciju o kretanju osobe sa fotografije da se jave najbližoj policijskoj stanici ili porodici na broj 062 284 278 – Samir nam je rekao da je u četvrtak popodne porodica bila uvjerena da je Muhamed nestao, ali je obaveza bila da se ispoštuje procedura o zaprimanju prijave tek nakon 24 sata od nestanka.

– Brat je u posljednje vrijeme povremeno patio od depresije, zbog čega smo dodatno zabrinuti. Međutim, u posljednje vrijeme je sve bilo u redu, uglavnom je često šetao ka Gornjoj Zenici, sad taj dio pretražujemo najviše, kazao nam je Samir.

Samir ističe da je Muhamed, kad je posljednji put viđen, na sebi imao crnu jaknu, farmerke i smeđe cipele, a sve one koji imaju bilo kakvu informaciju o njegovom bratu poziva da o tome obavijeste policiju ili porodicu.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem