Naše

Cinestar i Zenicablog poklanjaju dvije ulaznice za film FRKA: učestvujte u nagradnoj igri

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Cinestar u Zenici i Zenicablog započinju drugo kolo Nagradne igre – darujemo dvije ulaznice za animirani film TROUBLE – FRKA – više o filmu u nastavku ove informacije ili na ovom linku,  A DA BI UČESTVOVALI U NAGRADNOJ IGRI URADITE SLJEDEĆE –

 

PRIJAVLJIVANJE je moguće do nedjelje 05.01. u 22 sata, a do 23 sata ćemo objaviti i IME I PREZIME osobe koja je dobio/dobila dvije ulaznice, kao i način preuzimanja.

_______________________________________________________________

 

ZAŠTO MORATE POGLEDATI OVAJ FILM?

Zabavna animacija producenata franšize “Shrek„ u kojoj će uživati cijela obitelj. Priča puna akcije i humora o razmaženom psu koji mora naučiti preživjeti na ulici, kao i svaki drugi pas! Naslovnu pjesmu filma izvodi Snoop Dogg!

IZVORNO IME: Trouble
REDATELJ: Kevin Johnson  |  ŽANR: animirani
ULOGE: Zoran PribičevićTara ThallerIskra JirsakHana HegedušićIvan ŠarićLjubomir KerekešLuka PetrušićDražen BratulićMarin Ivanović StokaDaniel DizdarLana Klingor Mihić
TRAJANJE FILMA: 87 minuta  |  GODINA: 2019  |  DRŽAVA: SAD  |  PLAKAT FILMA
POČETAK PRIKAZIVANJA: 02.01.2020
SADRŽAJ FILMA:
Otkako je bio štene, Frka živi lagodnim životom. Živi u velikoj vili, jede sočne odreske, spava na najfinijoj posteljini i živi životom o kakvom pas može samo sanjati. Kada ostane bez vlasnika, Frka se nađe sam na ulici, daleko od svoje kuće. Frkina naviknutost na privilegirani život čini ga klasičnim primjerom ribe na suhom u ovom zastrašujućem svijetu. U međuvremenu, pohlepni rođaci njegovog vlasnika zaposlili su tragača za životinjama kako bi ga pronašli, čega Frka nije uopće svjestan, jer je zapravo upravo on ključan za dobivanje nasljedstva. Dok se Frka trudi preživjeti, nesvjesno ostaje jedan korak ispred svih koji ga traže i upoznaje Rousey, okorjelu lutalicu koja će ga uzeti pod svoje okrilje i naučiti kako se snalaziti u stvarnom svijetu, i Zoe, osamnaestogodišnju glazbenicu u usponu koja se također trudi pronaći gdje točno pripada. Na svoj način će obje pomoći Frki otkriti da najvažnije u životu nije ono što imaš nego koga imaš uza sebe.

FRKA – SAŽETAK
Frka je još otkad je štene živio raskošnim životom. Igrao se u ogromnoj vili, jeo filet mignon za ručak te spavao na najfinijoj posteljini – ovaj razmaženi pesek imao je sve što bi ijedan pas mogao poželjeti. Ali nakon što premine njegova bogata vlasnica, Frka se odjednom nađe sam i izgubljen dok pokušava pronaći način da se vrati doma. Frkina naviknutost na privilegirani život čini ga klasičnim primjerom ribe na suhom u ovom zastrašujućem svijetu. U međuvremenu, pohlepni rođaci njegovog vlasnika zaposlili su ekscentričnog tragača za životinjama kako bi ga pronašli, čega Frka nije uopće svjestan, jer je zapravo upravo on ključan za dobivanje nasljedstva. Dok se Frka trudi preživjeti, nesvjesno ostaje jedan korak ispred svih koji ga traže i upoznaje Rousey, okorjelu lutalicu koja će ga uzeti pod svoje okrilje i naučiti kako se snalaziti u stvarnom svijetu, i Zoe, osamnaestogodišnju glazbenicu u usponu koja se također trudi pronaći gdje točno pripada. Na svoj način će obadvije pomoći Frki otkriti da najvažnije u životu nije ono što imaš nego koga imaš uza sebe.

KEVIN JOHNSON – redatelj

Kevin ima više od 20 godina iskustva u animaciji te je radio na projektima poput Ferngully, A Troll In Central Park, The Pagemaster, The Iron Giant i Alvin and The Chipmunks: Chipwrecked. Kevin je također bio voditelj knjige snimanja na filmovima kao što su Osmosis Jones, Open Season, Astro Boy i Yogi Bear.

JOHN H. WILLIAMS – producent

Gospodin Williams pronašao je, kupio prava za, razvio, odabrao glumce i producirao Shrek koji je distribuirao DreamWorks u svibnju 2001. godine i koji je osvojio Oscara za Najbolji animirani film. Kasnije je producirao Shrek 2 te bio izvršni producent filmova Shrek the Third, Shrek Forever After i Puss in Boots. Također je radio na filmovima Valiant za Walt Disney Pictures, u kojem su glumili Ewan McGregor i Ricky Gervais, te Space Chimps za Fox koji je režirao Kirk DeMicco (redatelj animiranog filma The Croods). Filmovi Johna H. Williamsa zaradili su dosad više od 3,8 milijardi dolara u cijelom svijetu.

DANIELLE STERLING – producent

Danielle Sterling u filmskoj industriji radi već dulje od 20 godina. Započela je karijeru u MGM Studios, gdje je radila na filmovima kao što su Get Shorty, The Red Corner, Hart’s War, Kingpin, The Mod Squad i A Guy Thing. Također je bila viša potpredsjednica u producentskoj kući Davis Entertainment gdje je radila na projektima poput First Daughter, I, Robot, Flight Of The Phoenix i Jump In! za Disney Channel. Od 2008. do 2016. bila je direktor razvoja u Prana Studios, nezavisnom studiju za animaciju koji ima urede u Los Angelesu i Mumbaju, Indiji. Trenutačno je direktor razvoja i producent za 3QU Media, nezavisni studio za animaciju sa sjedištem u Los Angelesu, gdje je završila produkciju dvaju filmova, Charming i Gnome Alone, i trenutačno producira još jedan animirani film, koji se zasad zove SuperCharged. S obzirom na njezinu ljubav prema filmskoj glazbi, usko je surađivala s poznatim filmskim skladateljem Kalusom Badeltom na nekoliko igranih filmova, poput Ballerina i Mattelovih filmova Monster High.

OPISI LIKOVA
Trouble: Frka je simpatični, ali vrlo privilegirani mješanac koji odabire vidjeti svoju zdjelicu kao napola punu, a ne praznu. Svemu pristupa s optimističnim stavom i znatiželjom te uvijek želi svima najbolje, ali kao da ga svugdje prati nevolja. Unatoč tome, Frkin zarazni entuzijazam i optimistični pogled na svijet mogu savladati i one i koji su vrlo cinični. Međutim, nakon smrti svojeg bogatog vlasnika, Frka je primoran krenuti u potragu za novim životom i domom. Tijekom svoje potrage Frka će naučiti da je život koji je imao s gospođom Vanderwhoozie bio vrlo privilegiran i raskošan. Još je važnije to što će naučiti da je najvažnije od svega istinsko prijateljstvo te će pomoći osobama i psima oko sebe shvatiti i cijeniti vrijednost bezuvjetne ljubavi.
Zoe: Zoe je vrlo nezavisna mlada žena. Makar sanja o tome da postane pjevačica i sama piše svoje pjesme, kako bi se uzdržavala dostavlja pizzu na svojoj staroj Vespi. Vjerna svojem pozivu, pretvorila je svoj minijaturni i jeftini apartman u mali glazbeni studio te provodi cijelo svoje slobodno vrijeme radeći na svojoj glazbi. Kad Frka uđe u njezin život, Zoeini planovi počet će se raspadati nakon svake katastrofe koji psić uzrokuje. Međutim, unatoč svemu i zahvaljujući svojem temperamentu, Frka će vrlo brzo ušuljati se u Zoeino srce i zauvijek promijeniti njezin život, na više načina.
Rousey: Rousey je iskusna lutalica koja izgleda okorjelo, ali ispod grube vanjštine krije se zlatno srce. Nakon što je doživjela loše iskustvo s prethodnim vlasnikom, Rousey je pobjegla od kuće, naučivši životnu lekciju: nikad nemoj vjerovati ljudima. Kad Frka uleti u njezin život, Rousey ne želi imati s njima posla. Međutim, zahvaljujući njegovoj prirodi, Rousey će na kraju zbližiti se s Frkom koji će joj pomoći da počne opet vjerovati ljudima.
Claire: Claire, zlica koja je luda za novcem, i njezin brat blizanac Norbert su jedini živi rod gospođe Vanderwhoozie. Claire je veća nasilnica od brata te je uvjerena da će naslijediti nevjerojatno bogatstvo gospođe V. te napravi grešku koju će gorko zažaliti – izbaci Frku iz kuće. Međutim, jednom kad postane jasno da je upravo Frka ključan za dobivanje naslijeđa, Claire zaposli tragača za životinjama kako bi ga pronašla, pokušavajući cijelo vrijeme sakriti taj incident od odvjetnika.
Norbert: Norbert se rodio samo nekoliko sekundi nakon svoje sestre i proveo je cijeli svoj život u njezinoj sjeni. Makar nije toliko zloban kao Claire (niti toliko inteligentan), previše je se boji kako ne bi ispunjavao njezine naredbe. To ne znači da je imalo manje pohlepan – Norbert je isto toliko uzbuđen kao i njegova sestra zbog ideje da će naslijediti od svoje tetke ogromnu svotu novaca.
Thurman: Djelomično detektiv za životinje, djelomično doktor Doolittle, Thurman oponaša životinje koje traži te se oslanja na svoju unutrašnju zvijer kako bi postao jedno sa životinjskim carstvom. Može komunicirati s vjevericama, pticama te čak i žoharima. Njegove metode su učinkovite, ali i vrlo smiješne onima koji ga promatraju izvana. Claire i Norbert su toliko očajni u svojoj želji pronaći Frku da zaposle Thurmana kako bi ga pronašao i vratio u vilu prije nego što itko drugi sazna da je nestao.
Norm: Odsječan i često mrzovoljan buldog, Norm je vođa bande iz parka za pse. Uzor je svim ostalim psima koji vjeruju njegovim ciničnim savjetima. Uvjeren da je Frkin cilj ukrasti njihove vlasnike, Norm uvjerava svoju bandu da se moraju riješiti ovog novog psa. Međutim, kao i svaki put, Frkina upornost i simpatična osobnost osvojit će Norma i njegovu bandu koji će na kraju ipak doći spasiti Frku.
Bella: Bella je prijateljski nastrojen, ali i vrlo izbirljiv corgi. Malo je neurotična i opsjednuta svojim zdravljem. Zbog toga što se stalno brine oko toga da će se razboljeti, Bella često u parku za pse nosi ovratnik. Makar joj u početku taj ovratnik samo smeta, Bella će naučiti kako ga koristiti kao dalekometnu antenu i prisluškivač.
Gizmo: Gizmo je paranoičan hrt koji je uvijek pun teorija zavjere. Uvijek smatra kako ništa nije jednostavno i da se puno toga krije ispod površine. Iza svega se uvijek krije neki zlokobni razlog, čak i kad ga njegov vlasnik samo zamoli da se pretvara da je mrtav.
Tippy: Tippy je hiperaktivni pudl koji je često u parku za pse. Vrlo mu je lako odvratiti pažnju i teško mu je obuzdati svoje uzbuđenje. Pun je ideja i često prekida svoje pseće prijatelje kako bi im ispričao što mu je sljedeće palo na pamet.
Gospodin MacBain: MacBain je ozbiljan i strog, ali i vrlo obazriv odvjetnik. Godinama je odan prijatelj i pouzdanik gđe Vanderwhoozie te je sad zadužen za njezinu ostavštinu. Njegova je dužnost objasniti pohlepnim blizancima, Claire i Norbertu, da moraju, kako bi dobili nasljedstvo, ne samo pristati brinuti se za najdražeg ljubimca gđe Vanderwhoozie nego i dokazati da ih je Frka također prihvatio kao svoje vlasnike. Kad se blizanci na kraju uspiju dočepati Frke i pokušaju uvjeriti gospodina MacBaina da su vrlo sretna obitelj, upravo on će morati odrediti jesu li njihove namjere dobre te odlučiti koja će biti Frkina sudbina.
Sarah Vanderwhoozie: Vrlo posebna i ekscentrična žena, gospođa Vanderwhoozie je u svojim osamdesetima još uvijek mlada u duši. Beskrajno je dobronamjerna i širokogrudna jer je bogata i istinski vjeruje u to da treba svaki trenutak živjeti punim plućima, pogotovo što se tiče njezinog omiljenog psa Frke. Gospođa Vanderwhoozie provodi gotovo svaki trenutak sa svojim dlakavim ljubimcem, sve do dana dok ne premine. Ali čak i nakon svoje smrti Sarah Vanderwhoozie još uvijek zbog svoje ljubavi prema njemu ima veliki utjecaj na život Frke jer će njezino nasljedstvo dobiti samo ona osoba koja će biti najbolja za njezinu Frku.
James: Kao glavni sluga u vili u kojoj živi Frka, James rijetko pokazuje svoje emocije, ali prepun je poštovanja prema gospođi Vanderwhoozie. Budući da vidi koliko radosti Frka unosi u njezin život, James bez imalo prigovaranja čisti nered koji ovaj psić ostavlja svugdje iza sebe. James čini sve od sebe na svom licu kako bi ne pokazao što točno misli kad se nađe suočen s arogancijom i bezobrazlukom Claire i Norberta.
Vođa vjeverica: Istinska histrionska duša i vladar šume, vođa vjeverica bijesan je na Frku nakon što nespretan pas uspije stresti sve žirove s njihovog najdražeg drveta. Kako bi mu se osvetile, vjeverice ukradu njegovu ogrlicu i neprestano ga napadaju.
Vlasnik zgrade: Vlasnik zgrade u kojoj živi Zoe uopće ne dozvoljava kućne ljubimce u stanovima. Kad Zoe odluči pokupiti Frku sa ceste i odvesti ga sebi doma, morat će dati sve od sebe kako bi to ostalo tajna.
Snoop: Snoop je britki Doberman Pinscher kojeg Frka upozna u šinteraju. Nakon što pomogne Rousey da se izvuče iz svojeg boksa, Snoop će sa svojim prijateljima iz šinteraja, Otisom i Caramel, otići u vilu te spasiti Frku od vjeverica.
Otis: Postariji Dalmatinac koji nema što nije vidio tijekom svojeg života, Otis je bio strpan u šinteraj i pobjegao iz njega više puta puta nego što se sjeća. Kad ne svira žalosnu glazbu na harmonici u svojem boksu, Otis pomaže Rousey pobjeći kako bi mogli otići spasiti Frku.
Caramel: Pretili miješanac s kratkim nogama koji je lutalica cijeli svoj život, Caramel voli dvije stvari u svojem životu: pričati i jesti. Nakon što ga uhvate dok zajedno s Rousey kopa po kantama za smeće, Caramel završi u šinteraju gdje upozna Frku. Kad ga Snoop kasnije regrutira kako bi mu pomogao spasiti Frku, Caramel će se sukobiti s bandom vjeverica u vili Vanderwhooziejevih.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno