Ostali sportovi

Poraz stonotenisera Mladosti od Vogošće

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

17. KOLO STONOTENISKE PREMIJER LIGE BIH. PORAZ ZENIČKE MLADOSTI . STK „MLADOST“ ZENICA – STK „VOGOŠĆA“ 1:4 – U okviru 17. kola Premijer stonoteniske lige BiH, ekipa Stk “Mladost” Zenica ugostila je ekipu stonoteniskog kluba „Vogošća“ iz istoimenog grada. Susret se igrao u sali OŠ „Vladimir Nazor“ u Zenici.  U zanimljivom meču pobjedu su ostvarili gosti iz Vogošće. STK MLADOST – STK VOGOŠĆA 1:4

Rezultati po mečevima:
Dizdarević -Aličić 2:3,
Zahirović-Miličević 0:3,
Konjić-Šeta 3:1,
DUBL Konjić/Dizdarević-Miličević/Aličić 1:3,
Dizdarević-Miličević 1:3,

Tako je ovaj vikend za ekipu Mladosti protekao u polovičnom uspjehu. Nakon subotnje pobjede nad ekipom sarajevske Bosne od 4:2, uslijedio je nedeljni poraz od Vogošće od 1:4.
Ovim porazom Mladostaši su zakomplikovali Premijerligašku tabelu. U ovom trenutku su na trećem mjestu, koje obećava play-off i polufinalni meč sa drugoplasiranom Aladžom iz Sarajeva, ali za ostanak na toj poziciji Zeničanima treba i pobjeda u narednom kolu protiv četvrtoplasirane ekipe STK STAD SARAJEVO. Meč je na programu u nedjelju 22.03 u Sarajevu.

E.Imamović za Zenicablog



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno