Biznis

Ponude inostranih kompanija za saradnju sa bh. kompanijama- EEN mreža

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ponude inostranih kompanija za saradnju sa bh. kompanijama- EEN mreža- U okviru Evropske poduzetničke mreže, Agencija ZEDA i partneri EEN mreže FBiH svakog mjeseca objavljuju ponude inostranih kompanija za saradnju s bosanskohercegovačkim kompanijama.

Ova ponuda podrazumijeva poziv:

  • inovatorima koji mogu osmisliti inovativna rješenja za pričvršćivanje odjeće (lako zatvaranje i otvaranje  prilikom odijevanja,skidanja)
  • podizvođačima za toplotnu i zvučnu izolaciju, zaštitu od hladnoće i požara
  • proizvođačima kuglica od ekspandiranog polistirena EPS 50

Ponude i detaljnije informacije o inostranim kompanijama zainteresovanim za saradnju preuzmite klikom OVDJE.

Napominjemo: Poslovne ponude inostranih preduzeća možete i sami pretražiti na linkovima een.ec.europa.eu → i na https://een.ba

Ukoliko ste zainteresovani za neku od ponuda ili želite više informacija, kontakt osoba je Alma Bečirović, 032 445 -830, [email protected]/Agencija ZEDA.

Objavljeno:                  21.04.2021.
Traje do: 22.04.2022.
Naslov Britanski proizvođač odjeće traži dobavljača ili dizajnera jednostavnog rješenja za pričvršćivanje odjeće za osobe s invaliditetom
POD Referenca BRUK20210413001
Sažetak Britanski proizvođač i prodavač odjeće usmjeren na starije i nemoćne osobe traži inovativno rješenje za pričvršćivanje odjeće za košulje, dresove, pletenine i tkanu odjeću. Rješenje bi korisnicima omogućilo lako zatvaranje i otvaranje odjeće prilikom odijevanja i svlačenja. Oni žele potpisati ugovor sa dobavljačem, ugovor o komercijalnoj agenciji ili ugovor o licenciranju. Sistem pričvršćivanja mora biti estetski, jednostavan za upotrebu i izdržljiv.
Objavljeno: 07.04.2021.
Traje do: 08.04.2022.
Naslov Njemačka kompanija za izolacijsku tehnologiju traži podizvođače za usluge ugradnje i popravke
POD Referenca BRDE20210326001
Sažetak Njemačka kompanija pruža širok spektar usluga i pojedinačnih rješenja na području toplotne i zvučne izolacije, zaštite od hladnoće i požara za primjenu u industriji i građevinama. Traži iskusne i pouzdane partnere koji izvode instalacijske radove prema ugovoru o podugovaranju.
Objavljeno: 13.04.2021.
Traje do: 14.04.2022.
Naslov Rumunski proizvođač vreća za grah zainteresiran je za međunarodnu saradnju s dobavljačima kuglica ekspandiranog polistirena prema ugovorima o distribucijskim uslugama.
POD Referenca BRRO20210405001
Sažetak Rumunsko preduzeće traži dobavljače kuglica od ekspandiranog polistirena EPS 50 za svoju liniju za proizvodnju vreća za grah. Zainteresirani su za saradnju s međunarodnim partnerima (bez obzira na zemlju porijekla) prema ugovorima o distribucijskim uslugama.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno