Nogomet

Ponos Bosne i Hercegovine: Amel Tuka posjetio Zmajeve u Zenici, Edin Džeko mu se zahvalio

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sjajni bh. atletičar, Amel Tuka, posjetio je reprezentaciju BiH u Trening kampu u Zenici. Amel Tuka je stigao u kamp gdje se susreo sa brojnim reprezentativcima, a čini se po fotografijama da je najviše vremena proveo sa kapitenom Edinom Džekom i selektorom Farukom Hadžibegićem.

Džeko se na svojoj stranici zahvalio Amelu na dolasku i pruženoj podršci pred utakmice sa Portugalom i Luksemburgom. Utakmica se igra u subotu od 20:45 sati uz prijenos na BHT1.

“Danas nas je u trening centru posjetio i nas Amel Tuka, koji nam je poželio sreću u kvalifikacijama. Jako bitno je da se sportisti uvažavaju, a kada vidim kako je nas kapiten dočekao Amela i kakvo prijateljstvo vlada između njih, ali i međusobno uvažavanje, budem još sretniji. Hvala svim našim sportistima, koji promovišu Bosnu i Hercegovinu na najljepši mogući način. Oni su naši najbolji ambasadori”, napisao je o posjeti selektor Hadžibegić.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno