Ljudi

Pomozimo sugrađaninu: Spasimo Dinin život

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Apel pokrećemo za Dinu o kojem se brine otac Fuad. Pozivom na broj 17046 donirate 2 KM, a vas molimo za podjelu informacija.

Život baš i nije mazio Dinu Delića iz Zenice koji u februaru tekuće godine saznaje da ima tumor na plućima, pored psihičkih teškoća, dijabetesa, povišenog krvnog pritiska. Prije nekoliko godina ostao je bez majke koja je izgubila bitku sa karcinomom, te o njemu 24h brine otac kojem je Dino sve na svijetu.

Za njegove kemo i imunoterapije u Istanbulu potrebno je 14.710 eura. On je već primio jedan ciklus terapija, u narednim mjesecima slijede mu još dva ciklusa. Mi smo bolnici dali garanciju da ćemo pokriti troškove liječenja, jer Dino i njegov otac nisu u mogućnosti prikupiti ta sredstva.

Ovom 51-godišnjaku osim poziva na broj 17046 možete pomoći i klikom na opciju “Doniraj odmah” kao i donacijama putem naših žiro računa ili PayPala.

Za korisnike BBI, Union i Asa banke, omogućena je i donacija putem KVIKO aplikacije, uz obavezno naglašavanje svrhe uplate.

Račune za uplatu pomoći možete pronaći na linku: POMOZI.BA



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno