Košarka

Polovičan uspjeh selekcija OKK Čelik proteklog vikenda

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Polovičan uspjeh selekcija OKK Čelik proteklog vikenda – Proteklog vikenda svih pet selekcija OKK Čelik bilo je „u pogonu“. U subotu je selekcija predpionira OKK Čelik učestvovala na Turniru za mlade Basket 4 Kids koji se održao u Sarajevu.

– Naši najmlađi članovi, na žalost zabilježili su dva poraza. Prvi poraz od svojih vršnjaka od ekipe OKK “Spars”, koji su dokazali zašto su najbolji u državi, a drugi poraz nakon neizvjesne borbe i produžetaka od ekipe KK “Travnik”-, saopštili su iz OKK Čelik.

„C“ teren gradske Arene „Husejin Smajlović“ u nedjelju je bio rezervisan za pet utakmica svih selekcija OKK Čelik. U prve četiri utakmice, uokviru 11.kola Lige mladih ZDK, igrale su selekcije OKK Čelik i njihovi vršnjaci iz KK Gradina Tešanj. Omladinske selekcije OKK Čelk zabilježile su polovičan uspjeh, dvije pobjede (kadeti i juniori), te porazi (predpioniri i pioniri). Evo svih rezultata sa stranice KS Zenica:

Predpioniri: OKK Čelik – KK Gradina Tešanj 17:57
Pioniri: OKK Čelik – KK Gradina Tešanj 30:72
Kadeti: OKK Čelik – KK Gradina Tešanj 71:46
Juniori: OKK Čelik – KK Gradina Tešanj 98:54

Ističemo dominaciju juniorske selekcije OKK Čelik u Ligi mladih, koja je zabilježila sve pobjede u dosadašnjem dijelu lige i zauzima prvo mjesto na tabeli.
U večernjem terminu, uokviru 13.kola A1 lige KSBiH, igrali su seniorske ekipe OKK Čelik i KK Iskra iz Bugojna. Ubjedljivu pobjedu zabilježili su Zeničani, rezultat 89:64. Izvještaj sa ove utakmice objavili smo na LINKU.

E.Imamović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno