Košarka

Polovičan uspjeh omladinskih selekcija OKK Čelik proteklog vikenda

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Polovičan uspjeh omladinskih selekcija OKK Čelik proteklog vikenda – I proteklog vikenda svih pet selekcija OKK Čelik bilo je „u pogonu“.  Teren „C“ gradske Arene „Husejin Smajlović“ u nedjelju je bio rezervisan za pet utakmica svih selekcija OKK Čelik. U prve četiri utakmice,  uokviru 13.kola Lige mladih ZDK, igrale su selekcije OKK Čelik i njihovi vršnjaci iz KK Heroes Tešanj (predpioniri) i KK WBS Teslić (pioniri, kadeti i juniori).

Omladinske selekcije OKK Čelk zabilježile su polovičan uspjeh, dvije pobjede (predpioniri i juniori), te porazi (pioniri i kadeti). Evo svih rezultata sa stranice KS Zenica:

Predpioniri: OKK Čelik – KK Heroes Tešanj 33:23

Pioniri: OKK Čelik – KK WBS Teslić 34:74

Kadeti: OKK Čelik – KK WBS Teslić 34:60

Juniori: OKK Čelik – KK WBS Teslić 64:52

Ističemo dominaciju juniorske selekcije OKK Čelik u Ligi mladih, koja je zabilježila sve pobjede u dosadašnjem dijelu lige i zauzima prvo mjesto na tabeli i već je obezbjedila plasman na Državno prvenstvo.

Uuokviru 15.kola A1 lige KSBiH, igrali su seniorske ekipe OKK Čelik i KK Promo iz Donjeg Vakufa. Ubjedljivu pobjedu u derbiju zabilježili su Zeničani, rezultat 78:63. Izvještaj sa ove utakmice objavili smo na OVOM linku:

E.Imamović / Foto OKK Čelik



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno