Košarka

Polovičan uspjeh omladinskih selekcija OKK Čelik proteklog vikenda

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Polovičan uspjeh omladinskih selekcija OKK Čelik proteklog vikenda – Proteklog vikenda sve četiri omladinske selekcije OKK Čelik igrale su gostujuće utakmice u Kaknju protiv svojih vršnjaka iz KK Kakanj, uokviru 16.kola Lige mladih ZDK..

Zeničani su postigli polovičan uspjeh, predpioniri i juniori Čelika su pobjedili, dok su pioniri i kadeti poraženi od svojih vršnjaka iz Kaknja. Donosimo rezultate, preuzete sa stranice KS Zenica.

Predpioniri: KK Kakanj – OKK Čelik 31:33

Pioniri: KK Kakanj – OKK Čelik 50:32

Kadeti: KK Kakanj – OKK Čelik 57:52

Juniori: KK Kakanj – OKK Čelik 86:88

Ističemo dominaciju juniorske selekcije OKK Čelik u Ligi mladih, koja je zabilježila svh 13 pobjeda u dosadašnjem dijelu lige, zauzima prvo mjesto na tabeli i obezbjedila je plasman na Državno prvenstvo.

Već smo objavili da je seniorska ekipa OKK Čelik u proteklu subotu zabilježila visoku pobjedu na gostovanju u Tešnju kod Gradine, rezultat 77:108. Izvještaj sa ove utakmice objavili smo na ovom linku:

E.Imamović; Foto OKK Čelik



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno