Zenica

Poliklinika „Epion“ slavi drugi rođendan, očekuju vas popusti, nagradne igre i druga iznenađenja

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Poliklinika „Epion“ slavi drugi rođendan, očekuju vas popusti, nagradne igre i druga iznenađenja

Poliklinika Epion u Zenici, novo ime savremene medicine, već dvije godine na usluzi je svim građanima i pacijentima iz drugih bosanskohercegovačkih gradova. Ove godine obilježavaju dvije godine uspješnog rada i djelovanja, a tim povodom odlučili su organizirati popuste, te se na taj način zahvaliti brojnim zadovoljnim korisnicima usluga na ukazanom povjerenju.

Sve one koji posjete Polikliniku Epion očekuje popust na usluge magnetne rezonance 20 posto, zatim  CT pretrage do 20 posto. To znači da pretragu na uređaju magnetne rezonance možete uraditi po cijenama već od 200,00 KM, a pretrage na CT uređaju po cijenama već od 90,00 KM.

Međutim, prigodnim iznenađenjima tu nije kraj, budući da vas očekuju i akcijske cijene laboratorijskih usluga, ali i interesantne nagradne igre.

Prigodni popusti, profesionalno osoblje i opremljenost poliklinike sa  posljednjom generacijom dijagnostičkih aparata sa najnovijom softverskom nadogradnjom svjetski poznate kompanije General Electric dovoljni su razlozi da svoje povjerenje ukažete Poliklinici Epion.

Svoj termin možete zakazati na brojeve telefona +387 32 970 444, +387 32 970 700

svakim radnim danom i subotom od 07 do 19 sati

ili ih posjetiti u Zenici, na adresi Bistua Nuova broj 3,

a sve novosti možete pratiti putem Facebook i Instagram profila.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno