Zločini

Policijski bilten: krađe, napadi, droga…

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U ulici Bulevar kralja Tvrtka I, izvršeno je krivično djelo teška krađa u garažu, vlasništvo T.A., iz koje je otuđena određena količina raznog alata. Uviđaj je izvršen od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I.

U ulici Crkvice, od strane nepoznate osobe izvršeno je presjecanje crijeva od kočionog sistema na putničkom motornom vozilu marke „VW-Golf“, registarskih oznaka J14-A-040, vlasništvo H.M. Uviđaj je izvršen od strane službenika Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I.

Na lokalitetu Kamberović polje, iz autobusa marke „Setra“, registarskih oznaka DA 224 CU, izvršena je krađa: dvije navigacije, dva srebrna privjeska, manji iznos novca, te dokument na ime G.Ž. Policijski službenici su poduzeli aktivnosti na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

U Ulici Zmaja od Bosne, grad Zenica, službenici policije legitimisali su D.M. iz Zenice, prilikom pregleda lica pronađena su narkotička sredstva, isti je lišen slobode i zadržan u prostorijama za zadržavanje. Izvršen uviđaj.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno