Nesreće

Policiji se javio vozač za kojim se tragalo jer mu je vozilo sletilo u rijeku Bosnu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Vozač automobila koji je sinoć sletio u rijeku Bosnu kod Zenice javio se policiji da je “živ i zdrav”, potvrdio je Elvedin Fišek, portparol MUP-a Zeničko-dobojskog kantona.

Kako saznajemo on se javio telefonom i rekao da mu nije jasno kako je vozilo završilo u rijeci i da trebaju obustaviti potragu za njim jer je sve uredu te da je navodno bio sam u automobilu. Glasnogovornik MUP-a ZDK Elvedin Fišek rekao je da će slučaj biti okončan kada se vlasnik automobila javi u policijsku stanicu. Također će dati službenu izjavu, a danas se očekuje izvlačenje automobila iz rijeke.

“Vozač je iz tog kraja, a radi se o muškarcu inicijala A.T., koji rođen 1986. godište. On se sinoć javio policiji. Međutim, nije poznat razlog zašto je auto skrenulo sa puta i završilo u rijeci Bosni pa se još istražuje uzrok ove nesreće”, izjavio je za Fenu dežurni operativni MUP-a ZDK. Prema nezvaničnim informacijama, vozač je bio Aldin Tufekčić, a o svemu je upoznat i dežurni kantonalni tužilac Tužilaštva ZDK.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno