Zločini

Policija uhapsila Bešu, pronađena droga

Blatuša
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Policija uhapsila Bešu, pronađena droga – Policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I u Zenici su uhapsili Zeničanina Salku Bešu (31) pod sumnjom da se bavio neovlaštenom proizvodnjom i stavljanjem u promet opojnih droga.

Na osnovu naredbe Općinskog suda u Zenici, u ulici Zije Dizdarevića u zeničkom naselju Blatuša, pretresen je stan koji koristi Bešo, te je pronađeno 168, 85 grama praškaste materije za koju policija pretpostavlja da se radi o nekoj od opojnih droga, jedna plastična epruveta u kojoj su se nalazile tri sjemenke indijske konoplje, te tanjir tanjur na kome su se nalazili tragovi praškaste materije, kakva je pronađena u stanu.

Materija i sjemenke su izuzeti i bit će predmetom potrebnih vještačenja u Odsjeku za kriminalističku tehniku i KDZ Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, a Bešo je uhapšen, te će protiv njega nadležnom tužilaštvu biti izvještaj o izvršenju krivičnog djela.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno