Zločini

Krađe, droga, oštećenje brojila…

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Krađe, droga, oštećenje brojila… U ulici Talića brdo, od strane lica B.K. iz Zenice izvršeno je krivično djelo posjedovanjem dva paketića sa sadržajem bijele praškaste materije i jednog paketića biljne materije, koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu. Navedeno lice je lišeno slobode i zadržano u prostorijama za zadržavanje, gdje je nad istim zavedena kriminalistička obrada.

U vremenskom periodu od 24.11. do 01.12.2015. godine, u mjestu Putovići, izvršena je teška krađa u kuću i pomoćni objekat, vlasništvo K.M., kojom prilikom je otuđena određena količina raznih predmeta. Izvršen je uviđaj od strane službenika Policijske uprave I.

U ulici Crkvice, izvršena je teška krađa u stan, vlasništvo B.M., iz kojeg su otuđeni televizor i laptop. Izvršen je uviđaj od strane službenika Policijske uprave I.

U zgradi u ulici Bulevar Eshara Eze Arnautovića, izvršeno je krivično djelo oštećenje tuđe stvari, tako što je nepoznato lice podesnim predmetom oštetilo sedam elektro brojila, vlasništvo JP „Elektroprivreda BiH“. Policijski službenici su poduzeli aktivnosti na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

U ulici Masarykova, u butiku „Lamija“, izvršena je krađa torbice, vlasništvo B.L. Policijski službenici su poduzeli aktivnosti na dokumentovanju navedenog krivičnog djela. (MUP ZDK)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno