Info

Policija u Visokom prilikom kontrola poklanjala cvijeće učesnicama u saobraćaju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Policija u Visokom prilikom kontrola poklanjala cvijeće učesnicama u saobraćaju- U povodu obilježavanja 8. marta, Međunarodnog dana žena, a u okviru realizovanja projekta koji u osnovi svog djelovanja ima rad policije u zajednici i partnerstvo sa lokalnom zajednicom, policijski službenici Policijske stanice Visoko su navedenog dana, prilikom redovnih kontrola u saobraćaju, svim osobama ženskog spola koje su upravljale vozilima ili se nalazile u kontrolisanim vozilima, uručili cvijeće a ukupan broj podijeljenih i poklonjenih cvjetova simbolizira broj službenika koji trenutno obavljaju poslove i zadatke policijskih službenika u Policijskoj stanici Visoko.

Prilikom poduzimanja aktivnosti u okviru ove lijepe akcije, koja je sprovedena na području Visokog i prošle godine, uočene su pozitivne reakcije građana i javnosti, a naročito pripadnica ljepšeg spola, kojim su policijske patrole izmamile osmijehe uručivanjem cvijeća, što, mora se priznati, i nije uobičajeno prilikom policijskih kontrola u saobraćaju. Sve navedeno je dovoljan razlog da ove aktivnosti postanu tradicija u postupanju visočke policije, a što je i potvrđeno od strane rukovodnih službenika iste.

Odsjek za odnose sa javnošću, analitiku i planiranje



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno