Zločini

Policija traga za 49-godišnjim napadačem koji je teško povrijedio ženu u Blatuši

Podijeli ovu vijest:

Zeničkoj policiji je danas poslijepodne (utorak) prijavljeno je da se ispod petlje u Blatuši nalazi pretučena ženska osoba, a policija već traga za počiniocem koji se udaljio u nepoznatom pravcu. Iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona su nam kazali da su od građana u 16:30 sati zaprimili dojavu da se ispod petlje u zeničkom naselju Blatuša nalazi ženska osoba s vidljivim povredama.

Izlaskom na mjesto događaja potvrđena je tačnost navoda, a Služba Hitne pomoći zatekla je pretučenu ženu kako leži pored ceste te joj je pružila neophodnu prvu pomoć. Policija je odmah po prijavi poduzela sve aktivnosti kako bi pronašla osobu koja je pretukla ženu i ostavila je pored ceste, a povrijeđena žena je hospitalizovana. Prema nezvaničnim podacima, žena je podvrgnuta operaciji, a utvrđen je niz fizičkih povreda glave, ali i uboda oštrim predmetom. Pacijent je van životne opasnosti.

Utvrđeno je da je muškarac inicijala M. M. (1973.) pretukao danas u Zenici žensku osobu K. Z. (1965.) i za njim se trenutno traga. Policija trenutno radi na pronalasku osobe koja je počinila ovo krivično djelo i na rješavanju ostalih okolnosti vezanih za ovaj slučaj.

 

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno