Ostali sportovi

Polaznici akademije TA Jale u posjeti ALBA Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Polaznici akademije TA Jale u posjeti ALBA Zenica

Početkom marta 2018.  Akademija Jale je pokrenula projekat “u zdravom tijelu zdrav duh”, gdje je ciljna grupa bila usmjerena prema djeci iz Dom porodice.

Naime petero djece iz doma je izabrano i prolazi trenažni proces sa najboljim trenerima iz domene Taekwondo sporta, a to su Jasmin Mujanović. 5. Dan i Ismir Horić 2.dan. Djeci su pruženi profesionalni uslovi u dvorani Međunarodne skole na Bilimisću , vrhunski treneri, te oprema koja se koristi na treningu.

Takođe sva djeca su dobila doboke kimona, trenerke, majice, sportske torbe i dosta toga.

Oni će mati nekoliko takmičenja, polaganja pojaseva, te izleta i odlazak u Multiplex Ekran kino.

Osim trenerskog entuzijazma nekoliko firmi  poput Arcelor Mittala i  ALBE koji su najviše doprinijeli projektu dali su veliku podršku stručnom timu akademije.

U martu mjesecu naša ekipa je bila u Dom porodica zajedno sa predstavnicima Arcelor Mittala, a sada u srijedu djeca iz Doma zajedno sa vaspitačima i trenerima posjetili su ALBU gdje su srdačno dočekani sa poklonima od uprave firme ALBA.

Glavni cilj projekta ove kategorije djece jeste da pokažemo da oni nisu zapostavljeni, te da su i oni dio naseg društva, a sporedna okupacija djece osim škole treba da bude sport, kazao je direktor i glavni trener Akademije Jasmin Mujanović Jale.

Takođe ovim putem pozivamo sve one koji žele da se uključe u naš projekat da mogu putem fb stranice dobiti sve info i to na fb stranici Taekwondo Akademija Jale Zenica.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno