Rekreacija

Pohod na Tajan

Pohod na Tajan
Pohod na Tajan
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Pohod na Tajan – Planinarsko društvo Tajan u saradnji sa kompanijom ArcelorMittal Zenica je organizovalo proteklog vikenda planinarski pohod na planinu Tajan sa Ponijera kod Kaknja.

Radi se o do sada jednoj od najvećih planinarskih manifestacija, na kojoj je učestvovalo oko 200 učesnika. Učesnici Pohoda na Tajan su se okupili na platou ispred Željezničke stanice u Zenici, a uspješan pohod zaželio im je generalni direktor zeničke kompanije ArcelorMittal Zenica, Biju Nair (Bidžu Nair).

Pohod na Tajan
Pohod na Tajan

– ArcelorMittal će uvijek podržavati ovakve akcije. Pohod na Tajan pokazuje timski rad, pri čemu svaki građanin treba da misli o svom zdravlju. Ovim pohodom ljudi poboljšavaju svoje zdravlje i kondiciju, između ostalog poručio je Nair.

Menadžer za zaštitu na radu u AMZ, Tahir Šabić je ukazao da se Pohod  na Tajan „Šetnjom do zdravlja“ priređuje u okviru obilježavanja programa “Mjesec zdravlja i zaštite na radu”.

 

Hvala donatoru manifestacije kompaniji ArcelorMittal-Zenica i njenom užem rukovodstvu koji u kratkom vremenu imadoše razumijevanje i obezbjediše autobuse za sve prijavljene učesnike planinarskog pohoda, kaže nam sekretar Društva PD Tajan Bernadin Kapo.

(Zenicablog, rtvze, foto: B. Kapo, M. Doglod, RtvZe)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno