Zabava

Pogledajte trailer fillma Obavještajci

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Pogledajte trailer fillma Obavještajci  – Veliko nam je zadovoljstvo da vam u ime BiH distributerske kuće UNA FILM, predstavimo prvi trejler za akcijsku komediju BAVJEŠTAJCI, koji u naša kina stiže 30. juna ove godine.

Režiju potpisuje Rawson Marshall Thurber, a glavne uloge tumače Dwayne Johnson, Kevin Hart, Amy Ryan, Aaron Paul, Danielle Nicolet.

Trejler filma možete pogledati na sljedećem linku:

Nakon što se ponovno udruži sa starim prijateljem preko Facebooka, zbog proslave godišnjice mature, nekadašnji „rmpalija s kampusa“ (Hart), a sada računovođa kome nedostaju slavni dani biva namamljen u svijet međunarodne špijunaže. Ali dok ovaj staloženi čovjek shvati u šta se upustio, biće prekasno da se izvuče.

U prilogu vam dostavljamo kratak sinopsis filma i nekoliko fotografija. Za dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte.

Una Film



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno