Zabava

Novi kanal HBO 3 i rebrending HBO Comedy

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Novi kanal HBO 3 i rebrending HBO Comedy  – S ponosom najavljujemo novitet u regionalnoj programskoj ponudi HBO-a, donoseći gledateljima najbolji televizijski sadržaj na tri kanala – HBO, HBO 2 i HBO 3, od 26. marta.

Tri tematska kanala nude širok izbor vrhunskog HBO sadržaja, uključujući američku, ali i HBO Europe produkciju, dramski sadržaj i komedije, dokumentarce i hit filmove svih žanrova.

POTPUNO NOVI KANAL – HBO 3

HBO 3 je potpuno novi kanal posvećen serijama u udarnom terminu. HBO 3 gledateljima donosi najbolje od serijskog sadržaja – premijere najnovijih HBO serija, ali hit serija ostalih studija, kultnu i nagrađivanu američku HBO produkciju kao i serije iz HBO Europe originalne produkcije. Osim serija, novi kanal također donosi odabrane filsmke naslove koji će se prikazivati tokom dana ili u kasnijim večernjim terminima.

Uz HBO 3 gledaoci će moći uživati i u vikend maratonima kompletnih originalnih HBO serija.

HBO COMEDY POSTAJE HBO 2

Uz lansiranje novog kanala, HBO predstavlja još jednu novost u svojoj programskoj ponudi – od 21.marta HBO Comedy postaje HBO 2, linearni kanal koji donosi široki izbor programskog sadržaja za cijelu obitelj. HBO 2 će se emitovati minimalno 20 h dnevno, a programska ponuda će obuhvatati bogti katalog filmova i TV serija – tokom dana će se prikazivati komedije, porodični filmovi i dječiji sadržaji, dok u večernjim satima gledaoci moći uživati uz sadržaj dramskog žanra, komedije, trilere, akcijske te horor filmove, HBO 2 je kanal za cijelu porodicu.

HBO kanal i dalje ostaje glavni kanal multiplexa, prikazujući premijere nagrađivane originalčne produkcije, uključujući serije i dokumentarce američke, ali i europske originalne produkcije te ekskluzivne filmske premijere najnovijih hollywoodskih blocbustera.

Za Telemach korisnike: 

HBO 3 kanal bit će dostupan u okviru HBO paketa, na poziciji 202, i u okviru HBO Premium paketa – HBO 3 HD na poziciji 322.

HBO Comedy postaje  HBO 2 kanal će i dalje biti dostupni u okviru HBO paketa samo sada na poziciji 201 i u okviru HBO Premium paketa – HBO 2 HD sada na poziciji 321.

Facebook video najava OVDJE.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno