Nogomet

Pogledajte raspored takmičenja Premijer lige, Kupa BIH i drugih nogometnih takmičenja u BiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Pogledajte raspored takmičenja Premijer lige, Kupa BIH i drugih nogometnih takmičenja u BiH – Izvršni odbor Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, na osnovu člana 35. Statuta Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH, na prijedlog Komiteta za takmičenje NS/FS BiH, donio je Odluku o Kalendaru takmičenja NS/FS BIH za takmičarsku 2016/17. godinu.

Kalendarom su utvrđene satnice takmičenja u okviru Premijer lige BiH za seniore, juniore i kadete, Ženske Premijer lige BiH te Futsal Premijer lige BiH, kao i termini utakmica Kupa BiH kod seniora i juniora u muškoj konkurenciji, potom u ženskoj konkurenciji te termini futsal Kupa BiH.

Također, poznati su i termini u kojima će naša najbolja selekcija igrati svoje susrete u kvalifikacijama sa Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

ScreenShot001 ScreenShot002 ScreenShot003 ScreenShot004 ScreenShot005 ScreenShot006 ScreenShot007



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno