Zabava

Pogledajte dvosatni video: Garden of Dreams pres. Vranduk Fortress — Bonjasky b2b G.Edd b2b Fedja Knajdl

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Garden of Dreams pres. Vranduk Fortress — Bonjasky b2b G.Edd b2b Fedja Knajdl – Sinoć premijerno na Facebook stranici i Youtube kanalu GARDEN OF DREAMS urađena je zanimljiva promocija Vrandučke tvrđave, Zenice i BiH. Naši sugrađani su priredili zanimljivi dvosatni set nazvan GARDEN OF DREAMS – VRANDUK 2020

Nakon uspješnog prvog izdanja projekta Garden of Dreams presents BiH priredili su i drugo, nadomak našeg grada,  a naši najbolji artisti imali su priliku “vrtiti” unutar magičnih zidina srednjovjekovne bosanske tvrđave poznatije kao kapija Bosne, gdje je stolovao posljednji bosanski kralj – Stjepan Tomašević.

Garden of Dreams je tim party promotera koji sarađuje od 2016. godine. Baziran u Sarajevu, Garden of Dreams već je ugostio brojna velika DJ imena, od kojih su neka Dixon, Âme, Adriatique, Butch, Oxia, Jeremy Olander i Henry Saiz. Magični trio za DJ pultom čine Bonjasky, G. Edd i Fedja Knajdl.
Kako Garden of Dreams važi za čuvara i zaštitinika bh. kulture i tradicije onda i ne čudi da je upravo ovo mjesto, fascinantne ljepote i historije, sljedeća destinacija Bašte snova.

Prilikom snimanja su sve mjere zaštite ispoštovane, a na događaju nije bilo publike. Dovoljno je razloga da i ovaj put ostanete u toplini svoga doma i virtuelno budete dio magije elektronskog zvuka Bašte snova. Utonimo zajedno u kraljevstvo snova na tvrđavi Vranduk! pogledajte video na kraju priloga!

U junu, 2019, imali su svoj najveći projekat do sada, prvi ikad Garden of Dreams Festival, na više lokacija u Sarajevu. Line up je uključio neke od njihovih omiljenih izvođača, preko 48 sati zabave i hiljade posetilaca iz celog regiona. Poznati po svojim vrhunskim lokacijama za partije, GoD ekipa već je ostavila trag na regionalnoj sceni elektronske muzike.
Vranduk, historijski grad smješten oko srednjovjekovne tvrđave istog imena nekada je bio kraljevski grad bosanskih kraljeva. Visoko iznad kanjona rijeke Bosne, jedno je od najstarijih i najbolje očuvanih naselja u zemlji. Poznata kao kapija Bosne to je bila istinska tvrđava i mjesto gdje je imao posljednji bosanski kralj. Danas ovo impresivno i vrijedno mjesto historije, nudi posjetiocima sjajne poglede, nekoliko festivala ljeti, kao i vrhunac u, nekada moćno, Kraljevinu Bosnu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno