Ljudi

Podržite ideju mladog Zeničanina: Solar Green House

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Društvene promjene i inovacije su jedan od najboljih pokazatelja koliko mladi mogu biti aktivni i koliko svojim radom mogu podignuti standarde i kvalitet života mladih, ali i ostalih sugrađana u svojoj lokalnoj zajednici.

YOUTH INNOVATION AWARD 2022 – #YIA2022 je upravo prilika za mlade koji razmišljaju o društveno korisnim promjenama i načinima kako inovativnom idejom doprinijeti rješavanju problema u društvu i na taj način biti pokretači pozitivnih promjena. Youth Innovation Award 2022 ima za cilj da doprinese afirmaciji budućih inovativnih omladinskih lidera, njihovog rada i značaja u društvu, kao i da podstakne mlade da doprinose i aktivno učestvuju u kreiranju boljih uslova za život. Na inicijativu ambasadora Kraljevine Nizozemske u BiH Nj. E. Jana Waltmansa, Ambasada Kraljevine Nizozemske i Institut za razvoj mladih KULT organiziraju dodjelu nagrada najboljim društvenim inovacijama predloženim od strane mladih.

U finalu među sedam najboljih ideja mladih inovatora našla se i ideja Zeničanina Aldina Alića Solar Green House.

Dio bodovanja u konačnom plasmanu daju i reakcije na videozapis objavljen na stranici Institut za razvoj mladih KULT.

Ideju ovog mladog Zeničanina možete podržati “lajkom” ili drugom reakcijom na LINKU.

O čemu se tačno radi i šta je ideja projekta poslušajte u video zapisu:Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno